Poging tot inbraak of vernieling

Poging tot inbraak of vernieling

Afgelopen donderdagnacht niet zoveel geslapen ivm alarmmelding van de winkel in Zutphen.
 
Ik werd om 01.30 gebeld door de alarmdienst, gelukkig was ik nog wakker, deze wist te vertellen dat er een dubbele melding binnen was gekomen van een poging tot inbraak/vernieling. Een melding was via onze eigen alarmsysteem en dan andere melding was van de politie.
 
Maar ik kwam om 02.00 ter plaatse en daar zag ik dat een grote tegel door een van de ruiten was gegooid, de hele ruit aan diggelen. Gelukkig was er ook snel iemand van een glaszettersbedrijf ter plaatse, deze heeft de ruit weer min of meer dichtgemaakt. Zodat het geen regen of andere dingen binnen kunnen komen.
 
Nadat alles weer klaar was, kon ik weer naar huis…en dat was om 03.15 en om 04.00 viel ik slaap. Helaas kon ik niet uitslapen dus om 08.00 ging de wekker weer.
 
 
 
 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: