IJsland dag 3

IJsland dag 3

Zo vandaag weer internet op onze kame dus bij deze een betere beschrijving van dag 3:

Bij hebben dus verschillende watervallen gezien en bij een van deze waterval zelfs achter de waterval doorgelopen, altijd leuk en nat:-)

Het was erg goed weer vandaag, leuk zonnetje,  af en toe wat regeldruppels.

In de middag zijn wij naar een gletser geweest, dit was een geweldige ervaring. Want dit alles was niet beschreven in de reisboekjes dus een grote verrassing. Want naast de waanzinnige grote gletser was er ook een ijsgrot te zien. Deze ijsgrot was vrij toegangelijk dus wij konden er gewoon naar binnen lopen. En dat is geweldig om alles van ijs te zien, je hoort het water boven je hoofd stromen en overal zie je beekjes met water stromen. Maar de pics vertellen meer.. dus veel plezier met het bekijken van de pics:-)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: