Trip London

Trip London

Afgelopen week zijn wij 2 dagen naar London geweest, de aanleiding van deze trip was dat Prince concerten geeft in London.
 
Donderdagochtend zijn wij naar Schiphol gegaan, wij vlogen voor de 1e keer met EasyJet en dat is goed bevallen.
 
Wij waren rond 14.00 bij ons hotel, maar eerst hebben een lunch gebruikt bij een restaurantje. Het was super weer dus lekker buiten gezeten.
Verder nog wat rondgelopen en met de metero rondgereden. Daarna ff relaxen op ons knusse hotelkamer:S
 
Tegen 18.00 zijn wij naar The O2 dome gegaan, eerst buiten nog een salade zitten eten, daarna zijn wij langzaam The O2 dome binnen gelopen. The O2 dome is een geweldig mooie stadion wat er erg gelikt uit ziet, er kan zo 20.000 man in.
 
Het concert van Prince was erg mooi, een super geluid, super sfeer, mooie aankleiding. Hij speelde veel nummers die ik zelf ook ken. Tevens was er een gast-optreden van Elton John, ook altijd leuk.
 
Wij hebben een leuke avond gehad!!!!
 
Vrijdag hebben wij lekker ontbeten bij Starbucks (altijd lekker en goed). Verder zijn die dag beetje wezen shoppen, lekker relaxt en tegen de eind van de middag weer richting het vliegveld gereden.
 
Om 23.30 waren wij weer thuis.. het was een korte trip die erg relaxt was en die wij beiden ff konden gebruiken in alle hectiek van de laatste tijd. Henri bedankt dat ik mee mocht:-)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: