verjaardagen

verjaardagen

De afgelopen weekenden veel verjaardagen  gevierd!!

De 1e verjaardag was op zondag 28 oktober, op die dag was Henri  jarig, ikzelf ben altijd op 9 oktober jarig. Daarom vieren wij altijd gezamenlijk onze verdaardag, en op de 24 was het voor de familie. Het is altijd een drukke bedoeling maar wel erg gezellig!!! Gelukkig kon mij moeder ook aanwezig, daar was ik erg blij mee. Het is een gezellige middag geworden met veel leuke cadeaus. Bedankt daarvoor.

De afgelopen 2 zaterdagavonden stonden in het teken van vrienden en t4t-collega’s. Ook hier was het weer gezellig en konden wij weer ff bijpraten met iedereen en was er weer een hoop bla bla vooral met al die verkopers hihi.

Ook wil ik iedereen bedanken voor de leuke origenele cadeaus, erg attent.

Hopelijk kan ik in 2008 weer zulke verjaardagen geven!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: