Mama is ziek update

Mama is ziek update

Afgelopen  woensdag heeft mij moeder de uitslag gekregen van de scan.

Deze scan wordt altijd gemaakt als je bezig bent met chemokuren en dan speciaal na de 3e kuur….

Helaas had mijn moeder al meer klachten gekregen in de afgelopen periode en de chemokuren vielen steeds meer tegen qua lichamelijke klachten. Dus ik had persoonlijk niet zoveel hoop op een goede uitslag.

Jammer genoeg kreeg ik gelijk en was de uitslag erg negatief. De kanker was flink toegenomen in het lichaam en daarom heeft de arts besloten om de huidige chemokuur direct te laten stoppen omdat dit geen effect meer heeft.

De arts deed wel wel een voorstel aan mijn moeder om nog een andere chemokuur te gaan doen. Helaas is deze chemokuur erg heftig qua bijwerkingen (haaruitval, hevige misselijkheid, diaree-aanvallen enz..). Na lang wikken en wegen heeft mijn moeder toch besloten om deze kuur te gaan volgen…. eigenlijk heeft zij geen keuze…

Want de klachten waren dit weekend al zo heftig dat er weer een ziekenhuisbezoek nodig was, na dit bezoek was mijn moeder gelukkig pijnvrij dankzij de morfinetabletten.

Mijn moeder gaat aankomende woensdag beginnen met de nieuwe chemokuur.. hopelijk kan zijn deze chemokuur goed doorstaan en krijgt zij nog de kans om bepaalde zaken te mogen doen.

Tevens wil ik zeggen dat ik veel respect voor mijn moeder en ook mijn vader heb… beiden proberen zij zich staande te houden in een hele grote "storm". 

Mama en Papa, ik hou van jullie!!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: