Verdriet en Geluk

Verdriet en Geluk

Normaal gesproken liggen verdriet en geluk niet bij elkaar in de buurt, helaas is dat vandaag wel.

Vandaag is het mijn 1e vakantiedag, om 16.30 vliegen wij naar Jordanie. Voordat ik aan mijn vakantiegevoel toe kon geven, moest ik naar een uitvaart. Want vorige week is de vader van een directe collega overleden, helaas was de beste man al een poosje ziek en heeft zijn gevecht niet kunnen winnen.

De uitvaart was prachtig, veel lieve woorden gesproken maar daarmee is verdriet niet kleiner geworden, misschien alleen maar groter. Natuurlijk moest ik terug denken aan de uitvaart van mijn moeder, hoe je als familie dit allemaal zo intens beleeft maar ook weer niet.

Helaas kon ik door tijdsgebrek niet bij de crematieplechtigheid zijn, dit is wel erg jammer. Mede omdat het condoleren aansluitend na de crematie zou zijn. (Beste Peter, ik denk aan je!!! Wil je praten,wil je huilen, wat jij ook maar wil. Ik zal je altijd willen helpen)

 

Geluk…

Ja nu op weg naar schiphol voor onze reidreis door Jordanie. Wij gaan 8 dagen  rondreizen en daarna nog 2 dagen relaxen aan de Dode Zee. Deze vakantie is voor mijn erg veel geluk hebben, omdat ik zelf geen plannen heb om te gaan reizen maar Henri wil perse weg met vakantie… Voor mij hoefde het allemaal niet zo, omdat wij ook gaan klussen in ons huis. Dit gaan wij dus doen na onze vakantie.

Maar eerst vakantie vieren oftewel geluk vieren 🙂

Ik ga proberen om dagelijks mijn site te voorzien van onze reisinformatie en foto’s. Tevens ben ik te volgen via mijn twitter pagina… www.twitter.com/boeve. Normaal gesproken ben ik niet zo twitteraar, maar nu wel handig om te laten zien waar ik ben, hahaha..

tot snel,

carte-Jordanie-513

1 REACTIE

comments user
Marjan

Fijn vakantie voor jullie samen!!! Liefs, Peter en Marjan

Geef een reactie

%d