Jordanie, dag 4

Jordanie, dag 4

Helaas moeten wij afscheid nemen van de stad Petra, onze reis gaat verder naar Wadi Rum. Voordat wij dit mooie stukje van Jordanie verlaten, hebben wij nog een bezoek gebracht aan klein Petra. Klein Petra was ook een helemaal in de rosten uitgehakt, maar dit diende als een voorraadkamer voor het grote Petra. Hier konden de kamelen hun vracht afleveren maar ook konden de beesten hier slapen. Ook dit gebeid was afgesloten door een kloof. Hier hebben wij thee gedronken, maar ook mooie muur schildering gezien, tevens hebben wij nog een flink stuk op de bergen/rotsen geklomen voor een geweldig uitzicht.

klein Petra (6)  klein Petra (5) klein Petra (9)

image  klein Petra (30) image

image

Na de thee hebben wij ons reis vervolgd richting Wadi Rum, dat is een zandwoenstijn. Toen wij daar aan kwamen hebben wij eerst onze lunch gedaan. Daarna zijn wel met drie jeeps de woenstijn in gereden, daar hebben wij veel dingen gedaan en gezien: rotstekeningen, door het rode woenstijn van de berg af gelopen, op rotsbruggen geklommen en gelopen, zonsondergang gezien in de woestijn. Na door de mega zandbak te zijn gecrosst kwamen wij aan bij ons volgende slaapplek oftewel in een tentenkamp in bedoeienen stijl.

Jeep Safari image  image

 image image imageimage

image image image

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: