Jordanie, dag 7

Jordanie, dag 7

Vanaf vandaag is het helemaal relaxen, dus geen rekenschap houden met de groep of eten op vastgestelde tijden.. Niet dat het erg was hoor maar twee dagen niets te hoeven is ook weleens lekker.

Wij werden niet wakker door de wekker maar wij zaten om 08.30 aan het ontbijt, lekker op het terras van het restaurant. Het was een mega buffet met erg veel lekkere dingen zoals 8 verschillende soorten brood, muffins, verschillende soorten vers fruit, 8 verschillende soorten warme gerechten, vers gebakte pannekoeken, verschillende soorten broodbeleg enz.. echt mega lekker.

Daarna zijn wij lekker aan het zwembad gaan liggen, het hotel beschikt over drie zwembaden, wij hebben gekozen voor zwembad nummer 3. Dit zwembad heeft uitzicht op de dode zee. Je mag in dit hotel nog niet je eigen parasol verzetten, dat wordt voor je gedaan.. en je mag rustig een ober roepen, ze lopen graag voor je hahahaha.

Aan de eind van de dag zijn nog de dode zee in gegaan, want het hotel beschikt over een eigen stukje strand met toegang naar de dode zee. Het was mijn eerste keer, wel bijzonder hoor zo drijven!! Helaas had ik wat schaafplekken overgehouden van onze tocht van gisteren en dat merkt ik wel, het zoute water beet goed in die wondjes. Natuurlijk heb ik ook nog ff een modderbad genomen, nu ben ik weer helemaal fris en fruitig hahaha.

S’avonds wezen eten in het buffet restaurant, dat was ook weer erg lekker, alleen zijn wij nu wel weer klaar met al die buffetten, morgen weer lekker relaxt a la carte eten.

IMG_9792IMG_9785

 IMG_9811 IMG_9813 IMG_9819

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: