Jordanie, dag 8

Jordanie, dag 8

Dinsdag, de laatste dag van onze vakantie in Jordanie.

Wij zitten nog steeds in ons super de luxe hotel, lekker te genieten. Na het ontbijt weer een plekje opgezocht bij het zwembad, daar lekker gelegen. Boeken gelezen, beetje zwemmen, lekker van het zonnetje genieten (32 a 35 graden).

Met andere woorden: wij maken ons niet druk hahaha..

Vanavond lekker wezen eten op het terras met uitzicht op de dode zee.

Morgenvroeg om 03.45 moeten wij opstaan want wij worden om 04.30 opgehaald dus vroeg naar bed en om 07.35 vliegen naar huis toe… Voorbij vakantie Jordanie, maar het was zeker de moeite waard!!! Het was een cultuur, sportieve, relaxt vakantie.

http://www.marriott.com/hotels/travel/qmdjv-jordan-valley-marriott-resort-and-spa/

Marriot jordan (5) Marriot jordan

Marriot jordan (1) Marriot jordan (2)

Marriot jordan (3)Marriot jordan (4)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: