Verjaardag

Verjaardag

Wij hebben in november onze verjaardag mogen vieren, voor familie en vrienden.

Het was erg fijn om de familie op een zondagmiddag weer bij elkaar te hebben, iedereen kon weer ff bij praten. Onze werkkamer was veranderd in een soort kinderkamer met een dvd hoek, spelletjes, kleurplaten.

Ook voor onze vrienden en mijn collega’s hadden wij op een zaterdagavond onze feestje gepland, ook dit was een gezellige boel. De avond begon al vroeg met mijn collega’s die waren er al om 19.30 i.v.m. andere feestjes van hun op dezelfde avond. Wij mochten een grote groep van onze vrienden op bezoek krijgen, helaas konden er ook een aantal niet wegens andere feestjes, buitenland. Wij hebben het erg naar onze zin gehad en waren erg blij met jullie komst.

Wij hebben vele cadeaus mogen ontvangen, tevens hebben wij een aantal enveloppen met inhoud gekregen. Een gedeelte van het geld hebben wij gebruikt voor nieuwe digitale fotolijst, de rest van het geld gaan wij schenken aan KWF (kanker bestrijding fonds). Wij zijn erg blij met jullie cadeaus, maar het is ook mooi om dingen te delen met anderen. Tevens willen wij daarmee even stil staan bij mijn moeder.

Nogmaals bedankt voor jullie komst.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: