Voorstelling Alex Klaassen

Voorstelling Alex Klaassen

Afgelopen woensdag zijn wij weer naar een voorstelling wezen kijken in Orpheus, dit keer was het een voorstelling van Alex Klaassen; Eindelijk Alleen.

Alex Klaassen is vooral bekend van typetjes in de televisieprogramma’s Kopspijkers en Gooische vrouwen als Yari. Alex Klaassen bestaat dus vooral bekend om zijn typetjes en dat deed hij dus ook in deze voorstelling alleen dit keer geen grote verkleedpartijen. Om de typetjes goed weer te geven gebruikte hij vooral zijn eigen lichaam.

Het is toch knap om een andere persoon neer te zetten zodat je helemaal Alex Klaassen vergeet, wij hebben erg genoten van deze voorstelling. Helaas speelde hij soms wel wat safe qua het uitbeelden van de typetjes; de vooroordelen kwamen iets te makkelijk naar boven.

Ik heb een stukje van zijn show als link erbij gedaan; dit was tijdens een uitzending van Paul de Leeuw.

 

voor de Hyves lezers kijk direct via mijn eigen website: http://alleswatjewiltweten.spaces.live.com voor de complete versie.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: