Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar

Ten eerste wil ik iedereen een goed, gelukkig maar bovenal een Gezond 2010 toewensen…

Wij hebben oudejaarsavond doorgebracht bij vrienden van ons in Apeldoorn en deze hadden ook weer 2 vrienden uitgenodigd, dus in totaal 6 man. Het was een gezellige avond, waarbij wij lekker hebben bijgepraat onder genot van glaasje en hapje.. Om 00.00 gingen wij lekker aan de champagne en hebben wij elkaar een gelukkig, gezond en succesvol 2010 toegewenst. Daarna zijn wij naar buiten gegaan om daar vuurwerk af te steken en te bekijken. Het waren 4 potten met vuurwerk, het was schitterend vuurwerk om te zien. Vervolgens zijn wij de stad ingegaan om daar lekker verder te feesten in Club Entrance, daar werd het ook langzaam lekker druk en daar hebben wij tot 04.00 lekker gedanst.

Op nieuwsjaardag waren wij rond 11.30 in Vaassen om daar de familie van Henri z’n kant een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Altijd leuk om de gehele familie van Henri weer ff te zien, gelukkig kan deze traditie nog een poosje voortduren. Vervolgens waren wij rond 14.30 in Wapenveld om daar mijn vader de beste wensen te wensen, in de loop van de middag kwam mijn broer en zijn gezin ook in wapenveld. Onze laatste stop was Terwolde, daar wonen de ouders van Henri. Daar hebben wij samen met de ouders van Henri en zijn broer met zijn gezin een gezellige borrel gedronken. Daarna zijn wij naar huis gereden om onze laatste voorbereidingen te doen voor onze wintersportvakantie. Want morgenvroeg om 07.00 vertrekken wij naar Oostenrijk, voor een week skiën.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: