Wintersportvakantie Oostenrijk deel 2

Wintersportvakantie Oostenrijk deel 2

Maandagmorgen na het ontbijt zijn wij vertrokken naar de skipiste, bij ingang van de liftgondel is het erg druk (wachttijd van 20 a 30 min), dus ik had meteen stress want ik ging te laat komen op mijn 1e ski-les. Bij aankomt bovenaan de piste kon ik gauw naar het meeting point lopen waar alle skigroepen samen komen. Ik moest ff voor skiën zodat de leraren kunnen bepalen welk niveau je hebt. Ik kan kwam daardoor in een groepje met een Nederlander, Duitser en vier Russische meisjes.

Ik heb de hele ochtend lekker kunnen oefenen, veel blauwe maar ook de rode pistes gedaan, de lunch samen met de Henri en de rest van zijn familie gedaan. Om 13.15 ben ik weer verder gedaan met mijn ski klas. Gelukkig heeft mijn skileraar nog het een en ander kunnen leren, maar vooral mijn zelfvertrouwen neemt steeds meer toe. Met andere woorden ik heb een geweldige ski dag gehad!!!

Bij terugkomst in ons appartement zijn wij lekker in het stoombad geweest en vervolgens lekker ff chillen in het zwembad, dat is wel prettig aan dit appartement complex. Helaas in ons eigen appartement niet helemaal goed ingericht: wij hebben een ligbad met een schuin dak dus staand douchen lukt niet, dus elke morgen moeten wij zittend douchen hihihi.

Dinsdag

Vandaag weer te laat gekomen.. helaas wel eerder weggegaan maar de drukte onderaan de lift was erger dan gisteren, maar gelukkig was ik wel meteen lekker opgewarmd. Wij gingen meteen weg nadat ik er was bijgekomen, vandaag lag de tempo wat hoger. Vandaag alleen maar rode pistes gedaan maar ook nog een stukje zwarte piste. De lunch heb ik vandaag samen de met de andere Nederlander doorgebracht omdat Henri samen met zijn oom, nichtje en neefje een grote ronde aan het maken was. De gehele dag was het super weer, lekker kunnen skiën, veel kunnen leren, zelfs nog buiten de piste wezen skiën. Het is prettig om te merken dat je steeds beter gaat skiën, gelukkig wordt dit ook nog bevestigd door de skileraar haha.. Omdat Henri vooral met zijn eigen groepje skiet en dat vooral op hun eigen tempo heb ik toch besloten om een dagje extra les te nemen zodat ik ook op mijn eigen tempo kan skiën en toch het een en ander kan leren.

05012010132  05012010130

Mijn uitzicht tijdens de lunch en nog een eigen actiefoto hihi

Voor Hyves lezers: http://alleswatjewiltweten.spaces.live.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: