Amsterdam en Apeldoorn

Amsterdam en Apeldoorn

Amsterdam en Apeldoorn, beiden steden beginnen met een A, maar dat is volgens mij de enige gelijkenis..

Ik ben vanaf 1 februari tijdelijk in Amsterdam werkzaam, namelijk bij de locatie Osdorp. Waarschijnlijk ga ik dit doen voor een periode van 2 maanden, mocht ik het dan nog steeds leuk vinden, zal er een maand extra bij komen.

Waarom ik naar Amsterdam mag: ik ben gevraagd en dan mag je ook wat terug vragen en als iedereen dan tevreden is, ligt er een mooie uitdaging. Dus nu ben ik vier dagen in de week in Amsterdam te vinden en nog een dag in de week in Apeldoorn.

Veel mensen hebben al gezegd, het zal wel anders zijn in Amsterdam dan in Apeldoorn. Ja dat klopt maar niet echt extreem anders. Tuurlijk zijn er meer mensen met een andere achtergrond/cultuur maar dat is tegenwoordig overal zo. Qua mentaliteit is het soms wel ff wat anders, maar dat heeft ook weleens voordelen.

Ik probeer nu elke avond rond 23.00-2400 naar bed te gaan, dat is voor mij een uitdaging, dat weten de meeste van jullie wel. Elke dag gaat de wekker om 06.45 en gemiddeld ben ik rond 20.00 a 20.30 thuis. Het is wennen… maar ik vind het wel weer ff leuk,om tijdelijk want anders te erbij doen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: