Pasen

Pasen

Afgelopen weekend was het Pasen, deze dagen hebben wij dit jaar goed besteed. 1e paasdag ben morgens eerst met mijn vader en Trudy naar de kerk geweest, dit was erg speciaal en leuk. Na het koffiedrinken bij mijn vader thuis ben ik weer naar Apeldoorn gereden. Om Henri op te halen, want er stond ook nog een brunch te wachten in Terwolde.

Want Henri z’n ouders hadden dit organiseert, gezellig samen met zijn broer en schoonzus en hun kinderen… Henri z’n moeder had er werk van gemaakt, vooral de eieren als paddenstoelen was erg leuk om te zien. Het was een gezellig middag waarbij ik lekker met de Ravi en Vico heb kunnen spelen.

Avonds heeft Henri lekker een diner in elkaar gedraaid namelijk met Lamsrack, asperges met ham en ijs na.. erg lekker hoor. Die avond zelf hebben wij niet zoveel meer gedaan, beetje op internet gekeken naar auto’s.

Maandag 2e paasdag zijn wij als eerste naar meubelboulevard gegaan… nou hoor ik jullie al denken. “die zijn gek!!!” Maar wij wilden even naar een andere huiskamerstoel gaan kijken, helaas zijn Henri en ik niet zoveel samen vrij. Dus een dag als deze is erg prettig om dan zulke dingen te mogen doen. Maar goed wij hebben even rondgekeken in de verschillende winkels maar naar een uurtje hadden wij een leuke stoel gezien, deze hebben wij ook maar gekocht:-)

Daarna zijn wij naar de autowasbox gereden  om de auto ff goed te wassen, vervolgens naar de volkswagendealer gereden in Apeldoorn. Die had natuurlijk ook een Paasshow want wij wilden even kijken naar een andere auto. Na wat rondgelopen te hebben, zagen wij wel een leuke golf staan, maar helaas liep het verkoopgesprek erg stroef met die verkoper: “wat een flapdrol”. Maar goed wij hadden toch het gevoel dat er meer in zat, dus zijn wij naar de Volkswagen dealer in Zwolle gereden.

Pouw Zwolle had een echte Paasshow, en daar stond een hele mooie polo met een leuke prijs en een goede prijs voor onze oude auto. Dus naar overleg met mijn broer en met elkaar besloten wij om een nieuwe polo te kopen..

01-2010-polo-live2_580op

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: