Costa Rica, dag 12

Costa Rica, dag 12

Nou het word er allemaal niet beter op.. het regent nu voor de 5e dag, nog steeds van die dikke stortbuien. Het is voor ons allemaal niet zo erg omdat wij nog kunnen slapen, ons kunnen bewegen tussen het hotel en de dorpje Quepos en Manuel Antonio. Maar de kans dat wij onze reis kunnen gaan vervolgen naar de andere bestemming Cahuita en Tortuguero word met de dag kleiner…

Misschien kunnen wij zelfs niet weg om woensdag ons vlucht vanuit San Jose te halen.

Onze reisleidster Lisbeth is bezig om te kijken om met kleine prive vliegtuigen hier ons uit te krijgen..

Later meer info…

1 REACTIE

comments user
Melinda

Sjonge, jullie maken wel wat mee, zeg! Wat zonde van jullie reis. Hopelijk komt er nog een beetje zonneschijn na deze dikke wolken. In ieder geval wel prettig dat jullie de blogs zo goed bijhouden, voor ons fijn om te lezen dat het met jullie goed gaat.
Duim voor jullie dat jullie je reis nog een beetje kunnen vervolgen, dat het weer wat beter wordt en de wegen ook.
Liefs vanuit een ook best wel regenachtig Terwolde

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: