Appartement geboekt voor Alpe d’Huzes.

Appartement geboekt voor Alpe d’Huzes.

Vandaag heb ik de boeking voor onze appartement geregeld, want wij gaan mee naar Alpe d’Huez.

Het was wel ff een gedoe om een leuk appartement te vinden, want wij willen wel op de berg zelf zitten.

Zie onderstaande link voor foto’s

 http://reservation.alpedhuez.com/z4708e3_fr-appartement-2-pieces-alpe-d-huez-centre-jeux-concorde-le-lot-5293.aspx?Param/CodeOs=HRES-6763-5293#  

Want dan kun je alles van dichtbij meemaken. In de week van de Alpe d’Huzes verandert de berg (Alpe d’Huez) en dan vooral het dorpje bovenop deze berg in een Nederlandse berg. Dat is natuurlijk ook niet zo gek met 3.000 a 4.000 renners, die allemaal deze berg gaan proberen te beklimmen voor het goede doel namelijk KWF Kankerbestrijding.

Jullie kunnen nog steeds een donatie overmaken voor deze geweldige actie want die 20 miljoen moet er komen… want dat word het streef bedrag voor de gehele actie. Dus klik gauw op de onderstaande link voor de actiepagina van mijn vader:

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/dirkboeve/dirk-boeve

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: