Een lekker vol weekend

Een lekker vol weekend

Afgelopen weekend was het een lekker weekend… druk maar erg gezellig.

Het begon met de zaterdagmorgen, ik had de ochtend vrijgenomen want ons neefje Ravi was jarig. Dus snel ff de stad in om wat leuke cadeau’s te kopen, helaas regent het flink.  Gelukkig konden wij snel de cadeau’s vinden. De kleine jarige job vond de cadeau’s prachtig en wij hebben gezellig de ochtend doorgebracht op het kinderfeestje. Helaas moest ik om 13.00 beginnen met werken, dus snel langs de bakker om wat krentenbollen scoren.. onderweg naar huis toe. Toen wij bijna thuis waren kreeg ik een smsje van mijn werk, het was rustig en genoeg collega’s aanwezig… met andere woorden ik was de rest van de dag vrij.

De middag hebben Henri en ik goed doorgebracht in de sportschool en wat dingen thuis gedaan. Zaterdagavond zijn wij naar het theater geweest voor een leuke voorstelling van Cabarestafette.  Dit zijn drie cabaretiers die een stukje van hun eigen show opvoeren, met andere woorden : 3 voorstellingen voor de prijs van 1…. Wij hadden geluk want in Apeldoorn hebben wij de volgende allemaal cabaretiers gezien:  Maarten Ebbers, Jeroen Leenders, Daniel Arends, zij hebben alledrie in het verleden het Leidse Cabaretfestival hadden gewonnen, dus een goed gezelschap. Het waren leuke voorstelling waarbij Daniel Arends toch het scherpst van tong was en dat vonden wij prettig. http://www.cabarestafette.nl

Zondagmorgen; zoals gewoonlijk sta ik om 08.00 op, omdat ik naar de kerk ga. Deze keer was het speciaal omdat wij weer in onze eigen kerk mogen na een verbouwing. Er waren veel bezoekers omdat er een speciale dienst was voor alle basisscholen  met als thema Vuur en Vlam. Op speciaal verzoek van onze dominee mocht mijn vader wat vertellen over zijn actie Alpe d’HuZes, dit was erg speciaal.  Omdat hij dan persoonlijk vertelt wat zijn motivatie is om die berg te gaan beklimmen, om geld in te zamelen voor onderzoek zodat ik meer kans heb om het te overleven als ik evt. kanker krijg en dat is natuurlijk heftig.

 

Na de kerkdienst hebben wij samen (vader en zijn vriendin) koffie en de lunch gedaan. Om 14.00 heb ik Henri opgehaald bij de bushalte, samen zijn wij doorgereden naar mijn broer, want daar was weer een verjaardagsfeest namelijk het feestje van Jesse. Jesse is ook een neefje van ons, die was afgelopen week al jarig geweest maar die hield vandaag zijn feestje Ook daar was het een gezellige boel…

Savonds hebben wij nog een gezellige avond gehad met vrienden van ons, want daar zijn wij mee wezen eten in Apeldoorn. Dit keer was de keus gevallen op restaurant: Sizzles. Het was een geslaagde avond met erg lekker eten met een oosters tintje. www.sizzles.nl

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: