Mannen en speelgoed…

Mannen en speelgoed…

Afgelopen donderdag heb ik samen met mijn vader en broer een bezoek gebracht aan de Autorai, mijn vader wilde graag wat leuks doen met ons drieen.

Dat werd dus een bezoekje aan de autorai, omdat wij alledrie wel gek zijn op mooie dingen hihi.. tevens is mijn vader op zoek naar een andere auto. Dus konden wij lekker auto’s kijken en vergelijken. Dit jaar was de Autorai bijna weer op haar oude niveau, de meeste merken waren aanwezig.

Het blijft toch wel erg gaaf om te zien wat er allemaal te koop is, helaas blijft het vaak bij dromen….

Deze slideshow vereist JavaScript.

Na de Autorai zijn wij met de tram richting centrum gegaan, daar hebben wij lekker in de stad gelopen. Bij de Nieuw Markt hebben wij uiteindelijk een terrasje gepakt, daar hebben wij een biertje en hapje gedaan. Het was mega druk in de stad, het leek wel een warme zomerdag…. alle terrassen zaten helemaal vol.

Daarna zijn wij via het centraal station weer naar de rai gegaan om daar de auto te pakken voor onze terugreis.

Het was een gezellige dag… moeten wij vaker doen een mannendag;-)

Geef een reactie

%d