Venetië dag 2, deel 1

Venetië dag 2, deel 1

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Na een lekkere normale nacht slapen zijn wij lekker wezen ontbijten in ons hotel, daarvoor moesten wij naar buiten toe. Het ontbijt werd geserveerd in het hotel zelf, toen zagen wij het al, het ging een mooie dag worden (geen wolken te zien en een zonnetje).

Na het ontbijt heb ik snel mijn opdracht voor school gemaild, gelukkig had mijn broer het gehele projectplan in een pdf formaat kunnen maken, thanks William :-).

Onze 1e stop was het San Marco plein met de basiliek San Marco, (binnen mochten geen foto’s worden gemaakt, wel gedaan dus). Daarna zijn wij de Campanile in gegaan (grote toren op het San Marco plein). Vanaf hier hadden wij een prachtige uitkijk op venetie,  zelfs konden wij de Alpen zien.

Op het San Marco plein staan nog meer prachtige gebouwen zoals Torre dell’Orologio (klokketoren) en Dogenpaleis, het paleis hebben wij ook bezocht.(helaas daar mocht ik ook geen foto’s maken en kreeg ook geen kans om het stiekem te doen).

Meer over dag 2, in de volgende update.

2 REACTIES

comments user
Sigrid

Mooie Foto’s Hans-Erik .!!

Fyne vakantie nog@!

comments user
Sigrid

Mooie foto’s Hans-Erik!!

Fyne Vakantie nog!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: