Pinkster maandag

Pinkster maandag

Afgelopen maandag een geweldige afsluiting gehad van een geweldige pinksterweekend.

Het weekend begon zaterdagavond in een geweldige restaurant namelijk Sizzles in Apeldoorn. Lekker samen met Henri, ons laten verwennen met een vier gangen menu met bijpassende wijnen. Mmm een aanrader.

Zondag heb ik al eerder beschreven zie mijn vorige bericht.

Met de fietsen achterop de auto zijn wij maandag richting Zevenaar gereden, om daar vrienden van ons te gaan bezoeken. Dat is altijd een gezellig weerzien, lekker bij praten en met hun kinderen spelen.

Na de lunch zijn wij op de fiets gestapt en hebben een leuk fietstochtje gedaan, om vervolgens een tussenstop te maken bij een strandje van de uiterwaarden. Natuurlijk moest ik het water in, althans een klein beetje hihi.

.IMG-20120530-WA0000

Na een fietstocht van 25 a 30  km waren wij weer bij onze vrienden thuis, daar werd ons een lekkere pastamaaltijd voor geschoteld, mmmm Vervolgens zijn wij na de koffie naar ons eigen huis gereden.

Het was een top weekend.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: