5 jaar later

5 jaar later

fenny klein
zondag 16 maart 2008

In de vroege ochtend van die zondag moest jij ons verlaten… het gevecht was klaar.. de Kanker had gewonnen.

Nu 5 jaar later: de tijd is soms voorbij gevlogen want het leven ging/gaat zonder jou door. Ik heb moeten leren leven zonder jou. Dat gaat vaak vanzelf, want ik heb in die 5 jaren dat jij er niet meer bent, natuurlijk nieuwe ervaringen opgedaan, want jij wilde dat wij verder zouden gaan leven.

Maar in die 5 jaren ben ik jou niet minder gaan missen want jij bent uniek:

jij gaf mij aandacht,

jij gaf mij liefde,

jij begreep mij,

jij had aan half woord genoeg:

daarom ben jij mij: Mama,

die mij het geloof weer terug gaf.

IMAG0687

1 REACTIE

comments user
marjan

Sterkte! Liefs peter & marjan

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: