Nieuwe werkplek

Nieuwe werkplek

Na 2 jaar met veel plezier in Dronten gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

In Dronten heb ik een leuke tijd gehad met mijn collega’s Anjolien, Nigel en Tomas. Het was voor mij een grote omschakeling van een drukke locatie naar het gemoedelijke Dronten. Maar door deze omschakeling heb ik weer geleerd dat je steeds moet blijven schakelen om het gewenste effect te krijgen. Elke werkplek vraagt voor een andere werkwijze, jezelf blijven stimuleren.

Vanaf 1 maart sta ik in Zwolle, Diezerstraat. Deze winkel heeft een nieuwe winkelconcept, een grotere team, een grotere winkel en meer bezoekers. Dit zijn allemaal pluspunten voor mij qua nieuwe uitdaging, mede ook voor het toepassen van mij huidige HBO studie.

De eerste weken zijn mij goed bevallen… Ik ben erg welkom geheten door het team. Hopelijk mogen wij als Team Zwolle erg succesvol zijn en blijven.

Mocht je in Zwolle aan het winkelen zijn, kom rustig langs.. Diezerstraat 48, naast de Kruidvat en tegenover restaurant Blocks.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: