Te laat komen…

Te laat komen…

Als je een afspraak hebt en je gaat te laat komen, dan kun je soms een dilemma krijgen: Ga ik door of ga ik terug?

Ik denk dat een vrouw gisteren heeft gedacht: ik had terug moeten gaan…. Want te laat komen bij een theatervoorstelling is nooit handig maar helemaal niet bij Javier Guzman, hihi.

Wij zijn gisterenavond naar het theater geweest naar de voorstelling van Javier Guzman: Delirium II. Deze voorstelling gaat over zijn 2e verslaving nu aan de drugs. De show was goed 30 minuten bezig, hij was lekker op dreef, goede grappen oftewel “de sfeer hing er goed bij”.

Maar toen was er wat gestommel in de zaal, er kwamen 4 mensen de zaal binnen gelopen, deze waren te laat en probeerde hun plekje te vinden maar op een vage manier kon een van die mensen niet door het gangpad komen, later bleek zij zwanger te zijn. Door het geluid raakte Javier uit zijn voorstelling en vroeg om zaallicht. Hij vroeg aan hun wat ze aan het doen waren; de zwangere vrouw nam het woord: Ja, sorry wij zijn te laat, want wij konden Apeldoorn niet binnen komen, hebben een half uur in file gestaan bij de afslag van de A1. Javier en de zaal gingen wat lachen; want het was natuurlijk wel erg komische om op zaterdagavond in de file te staan in Apeldoorn. Door de reactie van de vrouwe werd Javier Guzman alleen maar scherper en maakte scherpe grappen.

Als die vrouwe een echte Javier Guzman fan is, had ze kunnen weten dat hij begin maart al twee dames de zaal had uitgestuurd wegens overlast, zie deze link: telegraaf bericht over Guzman

Delirium poster

Deze vrouw is het gedurende de gehele voorstelling als pispaaltje gebruikt, Javier deed het met een hoge kwaliteit aan grappen. Ik kon het wel waarderen, moet je maar niet te laat komen!!

Javier gaf een prima show, die erg persoonlijk was want hij bespaarde zichzelf niet. Hopelijk kan zijn show bijdragen om geen junkie te worden.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: