Verrassend

Verrassend

Deze week  weer naar theater geweest, dit keer was het een voorstelling welke Henri had gekozen.

Ik ging er zonder verwachtingen heen; maar ik heb een geweldige voorstelling gezien, eigenlijk was het geen voorstelling maar een optreden.

Ik kende de band die speelde wel, natuurlijk wist ik dat ze mooie nummers hebben.

Zij speelden voor mij veel nieuwe nummers zoals Leef  naar het gelijknamige album maar ook de bekende nummers:

  •  Stil in mij
  • Alles of Niets
  • Laat het los
  • De stilte valt zo hard

Ik heb het natuurlijk over: Van Dik Hout!!!

Vooral de zanger Martin Buitenhuis, verbaasde mij erg; in positieve zin. Hij vertelde veel over de nummers en nam ons mee naar zijn ervaringen. De nummers van Dik Hout zijn prachtige nummers om in een theater te luisteren. De keuze van Henri om kaartjes te kopen voor van Dik Hout was meer dan terecht.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: