Afscheid, maar ook weer niet

Afscheid, maar ook weer niet

Zaterdagavond heb ik een gezellige avond gehad. Ik ben met mijn oude team uit Dronten op stap geweest, eigenlijk moet ik zeggen: zij hebben mij uitgenodigd voor een soort van afscheidsuitje.

Eerst zijn wij lekker wezen bakken en braden oftewel gourmetten hihi.. Het blijft leuk en gezellig om zo met elkaar te eten, het geeft een relaxte sfeer. Zo ook dit keer… De onzinnige en serieuze opmerkingen volgden elkaar snel op.. De schotel die eerst nog te klein leek qua inhoud werd snel opgemaakt maar er was gelukkig voor iedereen genoeg:-)

Om de overbodige calorieën toch een beetje laten te verbranden (ik spreek voor mezelf) had mijn oude team bedacht om nog ff 2 uur te gaan bowlen.

timthumb

Onder het genot van nog een drankje, en nog één. Het was gezellig om te doen, echt leuk met wisselende muziek en videoclips. Helaas heb ik wel ontdekt dat ik geen carrière heb als bowlingspeler met andere woorden… ik deed mij best maar mij oude teamleden waren beter en mijn opvolger was ook lekker op dreef.

Anjolien, Nigel, Tomas en Esken bedankt voor een leuke avond!!!

Wij zullen elkaar vast weer snel gaan zien…

IMAG0674_BURST002

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: