Zo, ik ben er klaar mee….

Zo, ik ben er klaar mee….

Zo ik ben er klaar mee…… dat klinkt heftig. Gelukkig ben ik al een weekje aan het bijkomen!!

Bijkomen van dit schooljaar.. het was voor mij een pittig schooljaar waarbij ik echt alle zeilen bij moest zetten om het schooljaar met succes af te kunnen ronden.

Er waren verschillende factoren die voor mij erg lastig waren: planning technisch was het dit jaar een drama op Saxion te Deventer, daardoor een zoekende motivatie.  Gelukkig heb ik op een gegeven moment de knop om kunnen zetten en ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden om alsnog zoveel mogelijk punten te kunnen behalen.

Dat is ook gelukt!!! Van alle aangeboden toetsen dit jaar heb ik 1 toets niet voldaan, de overige toetsen heb ik gehaald. Volgens Henri mag ik daar trots op zijn en dat ben ik ook wel. Maar ik had wel meer punten kunnen halen als ik een betere planning had kunnen maken.

Eind Augustus ga ik weer met frisse moed weer beginnen aan schooljaar drie…maar eerst heb ik schoolvakantie!!!! Net zo als vroeger… hihi..

schoolvakantie

Schoolvakanties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: