Oud en Nieuw vieren op een unieke locactie

Oud en Nieuw vieren op een unieke locactie

Woensdag 31 december 2014 – Donderdag 1 januari 2015

Wij hebben een weekend abonnement van De Stentor en daar zag ik begin november een advertentie voorbij komen: “Vier oud en nieuw op een unieke locatie”. Henri had deze advertentie niet gezien en was ook aangenaam verrast toen ik hem erop wees.

Gelukkig was er een nog plekje vrij dus wij hebben geboekt, ik moest wel beloven om geen vuurwerk te gaan kopen hihi.. De weken gingen voorbij en toen was het oudjaarsdag, Ik heb overdag nog gewerkt in Dronten, ben met de trein gereisd zodat Henri mij op kon halen.

Onze bestemming was Rotterdam, rond 18.30 kwamen wij daar, maar wij moesten nog 30 km extra rijden om zo onze exacte bestemming te bereiken: het havengebied oftewel de Europoort. Want daar lag onze hotel of anders gezegd de Pride of Rotterdam (een veerboot die normaal gesproken tussen Rotterdam en Hull vaart).DSCN0160

Om 19.00 waren wij ingecheckt inclusief paspoortcontrole, het leek wel of wij op vakantie gingen. Ik heb mij opgefrist in onze hut, die er prima uitzag. Ondertussen werden wij welkom geheten door de kapitein via de intercom. Na een korte verkenning op de boot, zijn wij naar het restaurant gegaan. Daar hebben wij heerlijk gegeten van het buffet en natuurlijk hebben wij een fles rode wijn lekker opgedronken.20141231_204332

De boot ging ondertussen varen en deze tocht duurde ruim 1,5 uur en rond 23.00 kwam de boot aan bij de aanlegsteiger bij de omgeving van de Erasmusburg. Na het eten hebben wij ons ondergedompeld in het feestgedruis in de bar. Daar speelde een geweldige band met een goede zangeres. Zij wisten echt een feestje te maken met goede muziek.

Rond 23.45 zijn wij naar het bovenste dek gelopen en daar kregen wij een glas champagne uitgereikt en toen zijn wij naar buiten gegaan. Daar hebben wij elkaar een gelukkig 2015 toegewenst met als achtergrond de Erasmusbrug met haar prachtige vuurwerk.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Na het vuurwerk zijn wij lekker verder gaan feesten in de bar, lekker gedanst onder het genot van drankjes. Het was een geweldig feest, iedereen aan boord deed lekker mee. Van jong tot oud, in totaal waren er ruim 400 mensen aan boord.

DSCN0074

Tegen 0300 waren wij klaar met het feesten… de drank had zijn werk gedaan hihi.. maar gelukkig was het feestprogramma ook afgelopen. Wij gingen lekker slapen in onze hut, in de ochtend ging de boot weer varen richting de Europoort.

Wij hebben goed geslapen op de boot het was weliswaar een korte nacht. Na een goede douche in onze hut, zijn wij gaan ontbijten. Met een volle maag verlaten wij de boot, het was een prachtige unieke ervaring om zo oud en nieuw te mogen vieren.

Graag wil ik iedereen een Gelukkig, Gezond, Succesvol, Gezegend 2015 toegewensen

20150101_000736-EFFECTS (1)

Geef een reactie

%d