Uitje

Uitje

Zondag 15 februari en zaterdag 21 maart 2015

Wij mogen als filiaal elk jaar een teamuitje organiseren. Lekker op stap met je collega’s en onder het genot van een hapje en drankje bij praten.

Aangezien ik sinds november 2014 tijdelijk twee winkels heb: Zwolle en Dronten, mag ik twee keer op stap:).

Met Dronten zijn wij naar Amsterdam geweest, naar een Turks restaurant. Want volgens mij twee collega’s uit Dronten die beiden een Turkse achtergrond hebben, kun je bij Meram erg goed eten. Ze hadden gelijk… het was erg goed en lekker. Maar het was wel erg veel of hadden wij misschien teveel besteld 🙂

image

Daarna moesten wij snel doorrijden naar de Pathé bioscoop bij de Amsterdam arena, helaas waren wij te laat voor onze gereserveerde film. Wij konden de bioscoop niet bereiken ivm een omleiding omdat Ajax thuis speelde. Met een vertraging van 30 minuten kwamen wij alsnog aan bij de bioscoop. Gelukkig konden wij onze bestelde kaarten om laten boeken naar een andere film. Het werd de nieuwste film van Harry Potter in 3D, het was een lange zit, maar wel de moeite waard. Het was een gezellig avondje uit!

Zaterdag 21 maart 2015

Vanavond weer wezen eten, dit keer met mijn collega’s uit Zwolle. Aangezien Zwolle twee winkels heeft, zijn wij samen naar een Japans restaurant geweest. Aan een mooie ronde tafel inclusief draaischijf. Wij konden de gerechten per ronde bestellen en deze werden dan geserveerd op de draaischijf, zodat iedereen kon nemen wat hij of zij lekker vond. Ruim vier uur aan tafel gezeten, lekker met elkaar gesproken en goed gegeten. Topavond.

image

Geef een reactie

%d