Rondreis Ierland, voorpret

Rondreis Ierland, voorpret

Het is rond februari wanneer Henri en ik een keuze moeten maken voor onze zomervakantie, het levert een discussie op: waar willen wij heen, wat zijn de kosten enzovoort. Het wordt sowieso een rondreis met eigen auto, maar ja welke landen willen wij gaan bezoeken? Onze keuzes worden wat beperkter omdat wij al veel landen in Europa hebben bezocht. Een rondreis door Scandinavië of een rondreis door Griekenland halen het niet, deze blijven staan op onze lijstjes. Wij kiezen dit jaar voor een Rondreis door Ierland, waarom? Gewoon omdat het ons leuk lijkt, wij kennen het beiden nog niet, aantrekkelijk om te reizen met veerboten. Ierland heeft ons gevoel wat mysterieus, iets onbekends.

Wij boeken onze reis bij Pharos reizen, een dochter onderneming van ANWB, wij hebben goede ervaringen met hun, onze vorige reizen door voormalige Joegoslavië en voormalige Oostblok landen zijn ons prima bevallen. Wij besluiten om geen bed en breakfast te boeken maar normale hotels, zodat wij iets meer luxe en gemak kunnen verwachten. Wij hebben natuurlijk wel vakantie hihi.2015-celtic-coast-21

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: