Het voorkomen van een lege agenda…

Het voorkomen van een lege agenda…

Maandag 7 september 2015

Deze week loop ik weer voor de KWF kankerbestrijding. Het is eigenlijk niet te doen omdat ik erg druk ben met mijn werk door onderbezetting, vergaderingen en natuurlijk mijn studie.

Maar goed dat betekent gewoon dat ik harder moet werken, want ik wil dolgraag alle 200 huishoudens die ik mag bezoeken de kans geven om hun gift te doneren.

image
Mensen met kanker zouden graag willen leven zoals ik leef. Een agenda vol met afspraken voor het werk of leuke vooruitzichten gericht op de toekomst. Voor mensen met kanker, is er geen agenda meer, hun agenda wordt bepaald door artsen die hun de beste behandeling proberen te geven. In steeds meer gevallen met succes.

Maar in veel gevallen is er geen hoop meer, dan wordt de agenda op een dag blanco…….

image
Maar samen kunnen wij een stap maken om de kanker te genezen, dus geef gul als er vrijwilliger van KWF aan je deur komt. Maar geef ook gul als er een ander vrijwilligers van andere gezondsheid organisaties aan je deur komen, deze mensen lopen ook voor jou!
image

Update:

Ik heb met veel plezier drie avonden kunnen lopen en ik heb een mooi bedrag opgehaald, namelijk 400 euro. Super!! Bedankt lieve mensen die hebben gegeven.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: