Vieren en bijpraten

Vieren en bijpraten

Zondag 13 december 2015

Wij zijn al een aantal weken bezig geweest met de voorbereiding voor ons eigen feestje. Het feest ter gelegenheid van onze verjaardagen maar vooral van 15 jaar samenzijn.

De uitnodigingen zijn verstuurd en velen reageerden positief en wilden graag komen, helaas waren er ook aantal die niet konden. Dat is jammer maar wel begrijpelijk want sommige dingen gaan voor.

Henri en ik hadden een programma in elkaar gedraaid, om het spannend te houden hadden wij onze uitnodiging een beetje vaag gehouden wat ons programma zou zijn: zoals “benen strekken”en “thee op niveau”.

Om 11.00 arriveerde onze gasten en dat ging tot 12.00 zo door… onze huiskamer was lekker vol met 25 volwassen en 10 kinderen. Wij zijn goed verwend met verschillende cadeaus en giften voor KWF. Na de koffie konden ze allemaal een broodje pakken.. deze hadden wij morgens al klaar gemaakt. In mijn welkoms praatje heb ik het programma verteld en gelukkig leverde dat vele positieve reacties op.

Rond 12.30 zijn wij met verschillende auto’s naar Paleis Het Loo, na de administratie zoals parkeerkaarten en speciale gidsen voor kinderen, zijn wij het paleis binnen gegaan. Eerst de stallen bekeken waar de koetsen en auto’s van de koninklijke familie staan opgesteld.

Langzaam ging iedereen zijn eigen weg en dat was precies onze bedoeling, lekker relaxt. Ook hebben wij het museum van het paleis bezocht, in de vertrekken van de koninklijke familie waren ook speciale tafels ingedekt voor kerstdiner zoals de Oranjes hun kerst hebben gevierd. Als laatste hebben wij de tuin bezocht. Gelukkig heb ik met verschillende gasten even kunnen praten, mooi!

Om 15.00 was de groep weer compleet, want toen konden wij gaan hightea-en. In de mooie ingerichte zaal die speciaal voor ons was gereserveerd. Het was even passen en meten qua tafelverdeling want de homo’s wilden graag samen aan één tafel zitten😊.
image
De hightea was prima geregeld en viel in goede aarde. De lekkernijen waren erg lekker en was ruim voldoende. Er hing een gezellige sfeer en iedereen was lekker met elkaar aan de babbel. Helaas hebben wij niet iedereen kunnen spreken, het blijft lastig om jezelf op te splitsen hihi.

Tegen 17.00 hebben wij het paleis verlaten, voor de liefhebbers was er bij ons thuis nog een borrel te halen. Dit was ook geslaagd om in een kleinere gezelschap met elkaar te babbelen.

Wij hebben echt genoten van deze dag en willen iedereen bedanken die er bij waren. Top!!!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: