Martijn

Martijn

Vrijdagavond 30 september 2017

De deurbel gaat, ik doe open en daar staat hij, nonchalant leunend tegen de deurpost aan. Ik zie een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Dezelfde glimlach die ik ook al eerder heb gezien op zijn profielfoto op de app.

Ik ken hem nu een kleine twee weken, wij hebben veel met elkaar gechat via de app. Het is leuk om hem te leren kennen, zijn antwoorden zijn puur en voelen eerlijk aan. Het zijn andere gesprekken die ik met anderen heb gevoerd via dezelfde app. Zijn vragen en antwoorden zijn meer concreet en sturend op een relatie maar ook realistisch en open naar mij toe.

Het voelt leuk, spannend maar ook wel onzeker. Voor een control freak zo als ik ben is het wel verwarrend. Ik stel mezelf allerlei vragen: wil ik wel een relatie? Is het niet te snel? Hoe zou het zijn om met hem samen te zijn? Ben ik niet te oud? Enzovoort?

Gelukkig blijf ik niet hangen in deze vragen… ik neem de gok: we plannen een date! Terug naar de voordeur; daar staat hij nog steeds te wachten. Natuurlijk laat ik Martijn binnen, want dat is zijn naam. Het wordt een leuke eerste date met een klassiek bezoek aan de bioscoop in Deventer. We gaan naar de film genaamd IT. Het is een moderne remake van een klassieker, maar helaas blijkt het een slechte remake te zijn, we lachen erom. Wij komen langzaam steeds meer in onze eigen bubbel, het voelt prettig. Het is spannend en leuk om elkaar te leren kennen.

Nu is het eind december, we zijn ondertussen vriendjes van elkaar geworden, de maanden sinds september zijn voorbij gevlogen. Al veel leuke dingen met elkaar gedaan zoals een concert van Kenningston, vele leuke etentjes gehad, elkaars familie ontmoet en nog vele leuke activiteiten hebben wij gedaan. Onze levens worden steeds meer samengevoegd, we wonen officieel nog niet samen maar wij zijn gelukkig wel veel samen. Het voelt goed!

Martijn= Lief, Zorgzaam, Eigenwijs, Stil, Druk, liefdevol, Respectvol, Stokpaardje, Steunend, Verantwoordelijk, Keukenprins, Vrijgevig maar vooral ben jij mijn Vriendje!

Bedankt dat jij in mijn leven bent gekomen, hopelijk kunnen wij in 2018 elkaar nog beter leren kennen en nog meer dingen samen gaan doen, onze eerste vakantie staat al gepland.

Lieverd, ik hou van jou!

1 REACTIE

comments user
marryvandooren

Wat fijn voor je weer een maatje naast je te hebben.
Ik wens jullie heel veel geluk en liefde.
Goede Kerstdagen gewenst, en dat 2018 jullie brengt waarnaar je verlangd hebt.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: