Gevraagd worden

Gevraagd worden

januari 2018

De telefoon gaat, ik neem op: “Hallo Hans-Erik, je spreekt met Jan Puthaar namens KWF Noord-Oost Nederland. Ik wil je een voorstel doen om collecte coördinator voor Deventer te worden?”

Verbaasd hoor ik het aan, ik stel aan hem: “‘waarom ik?” Het blijkt dat ik tijdens mijn jaarlijks collecte week in Apeldoorn en nu ook Deventer een bepaalde indruk heb achtergelaten. De indruk van gedrevenheid om het maximale uit een collecte te willen halen.

Het voorstel overvalt mij wel, ik wil er even nadenken. Vrijwilliger worden, vereist wel een bepaalde inspanning vooral op het gebied van vrije tijd, aangezien ik nog steeds bezig ben met mijn studie moet ik een weloverwogen keuze maken. Ik voel mij wel vereerd om KWF Deventer te gaan helpen om zo meer inwoners van Deventer te gaan bereiken met de collectebus, met als doel; Kanker te verslaan als dodelijke ziekte.

Ook overleg ik met Martijn, ondanks dat wij pas een aantal maanden samen zijn, wil ik toch wel graag zijn mening horen. Martijn vindt het wel lastig omdat ik ook al druk ben met het afronden van mijn HBO studie. Maar ik heb het gevoel dat ik het niet mag weigeren, het beidt mij ook een mooie gelegenheid om Deventer te leren kennen, ook zal het mijn sociale netwerk doen vergroten.

Dus na een bedenktijd zeg ik volmondig ja tegen KWF, vanaf januari 2018 ben ik collecte coördinator voor Deventer. Leuk om zo nieuw fase in te gaan.

1 REACTIE

comments user
Jettebel

Leuk Hans Erik! Goed van je dat je ondanks je drukke leventje er toch voor gekozen hebt dit te gaan doen! En volgens mij ben jij er ook geknipt voor!

Goed bezig!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: