Einde vakantie

Einde vakantie

originele weblog Hans-Erik

Woensdag 27 juli

Rond 10.00 zijn wij vertrokken uit berlin, de reis verliep voorspoedig en rond 17.00 waren wij weer in Apeldoorn, Oftewel de vakantie is voorbij… nu alleen de troep opruimen hahaha. Het hele bad vol met vieze was, de eettafel vol met post/kranten. Maar ook wel weer lekker om thuis te komen na zoveel verschillende hotelkamers.

Maar wat hebben wij het leuk gehad, zoveel gezien en gedaan. Ook het weer heeft ons goed gematst want wij hebben maar 1 dag echt slecht weer gehad en dat was bij Auschwitz. In het totaal hebben wij ruim 3500 km gereden en dan komt de boottocht er nog bij.

Nu snel beginnen met de boel op te ruimen en morgen nog een dagje relaxen en dan gaan wij vrijdag weer aan het werk.. Hopelijk heb ik snel zin om een leuk fotoboek te gaan maken, ik doe ga mij best doen.

Ik wil iedereen bedanken voor het lezen van onze vakantieblog en de reacties die jullie hebben gestuurd.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: