Sorry, voor de komende 4 jaar ben ik op dinsdagavond bezet…

Sorry, voor de komende 4 jaar ben ik op dinsdagavond bezet…

Voor de komende 4 jaar hoef ik mezelf niet druk meer te maken wat ik op de dinsdagavond zou kunnen gaan doen.

Tja wat zal ik daar nou mee bedoelen… hihi?

Het is eigenlijk heel simpel… HE gaat weer studeren, een HBO studie in deeltijd oftewel Small Business en Retailmanagement.

Het zal een grote uitdaging gaan worden om naast mijn werk, 20 uur in de week aan deze studie te gaan besteden maar ik ben volle moed om het te laten slagen. Want ik heb gemerkt als je een leuke baan wilt hebben zal je naast ervaring ook de juiste papieren moeten hebben.

studie

Afgelopen dinsdagavond mijn 1e avond gehad bij Saxion in Deventer en dat was niet makkelijk: je voelt je net een brugpieper van 12 jaar hihi.. Veel informatie gekregen, hopelijk gaat deze informatie de komende weken wat meer duidelijkheid geven maar voor nu was het erg veel..

saxion

Maar ik wil heel graag deze opleiding doen, gelukkig steunt Belcompany mijn ook in deze opleiding. Maar Henri is mijn grootste steun, want het betekent een flinke aanslag op ons samenzijn en dat heeft hij er voor over..

studie2

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: