Symphonica in Rosso 2011

Symphonica in Rosso 2011

Hierbij mijn verslag van het concert wat Nick & Simon afgelopen zaterdag gaven in de Gelredome te Arnhem.

Het was een geweldig concert met veel verrassingen. Nick & Simon waren duidelijk onder de indruk van het publiek, wat lekker enthousiast reageerde maar dat had wel impact op de boys want daardoor werden ze wat onzeker en konden de show niet helemaal dragen. Dit werd later wel beter en konden ze vrijer bewegen op het podium.

Maar wat zijn Nick & Simon gegroeid qua muzikaliteit want de nummers zongen ze met volle overtuiging alle bekende nummers kwamen langs en ook de nummers van hun laatste album werden gedaan.

Vooral tijdens het nummer “Vaderdag” was de zaal onder indruk, vooral omdat Simon dit nummer zonder begeleiding van het orkest zong. Prachtig, kippenvel!!!

Ook waren er veel technische snufjes aanwezig, zoals de grote cilinder met een video Wall daarop. Deze cilinder stond eerst op het podium maar ging later de lucht in en zweefde over het publiek heen. Halverwege de zaal, zakte de cilinder en kwam de bodem uit deze grote koker…. en daar stonden/hingen Nick & Simon op. Zij hingen dus een meter of 5 boven het publiek.

Wij hebben een prachtige avond gehad en Nederland zijn weer 2 grote artiesten rijker…

Ik heb foto en filmopnamen gemaakt, helaas is de kwaliteit niet altijd 100% maar jullie krijgen een ideeGlimlach.

Klik op de foto en de slideshow word gestart

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: