Vakantie gevoel voorbij

Vakantie gevoel voorbij

Sinds gisteren is  mijn vakantie gevoel echt voorbij, natuurlijk is het nu steeds lekker weer, zijn er verschillende collega’s nog met vakantie. Maar sinds ik gisteren weer op school ben geweest is het gevoel helemaal voorbij.

Henri loopt nog te stoeien met de foto’s voor het fotoboek, want wij natuurlijk hebben wij er achterlijk veel gemaakt. Ondertussen zit ik alweer met mijn hoofd in de studieboeken want mijn eerste toets is alweer op 16 september. Gisteren hebben wij het programma gezien van het komende schooljaar: veel mogelijkheden maar het vergt ook veel zelf discipline.  

Gelukkig heeft Saxion geleerd van haar fouten van het vorige schooljaar en geeft het vertrouwen voor dit schooljaar. Er is veel ruimte om je studie voortgang te bespreken met de docenten, maar goed het blijft wel Saxion haha.

Ik heb er zin in…

DE SCHOLEN ZIJN WEER BEGONNEN!! ook voor jongetjes van 36 jr:-)

image

image

Geef een reactie

%d