30 jaar geworden/verbouwing winkel

30 jaar geworden/verbouwing winkel

Afgelopen maandag ben ik 30 jr geworden!!!!!
 
Ik moest er op mijn verjaardag wel vroeg uit ivm de start van de winkelverbouwing in Apeldoorn… nl om 05.30
 
Verder heb ik op mijn verjaardag toch nog veel visite gekregen ondanks dat ik mijn verjaardag niet op deze dag vierde, met dank aan mijn ouders, broer en zijn vriendin en mijn 2 neefjes. Het was een drukke, gezellige chaos hahaha.
 
 
Verder stond de rest van de week in het teken van de winkel verbouwing, dus elke morgen vroeg op (06.30).
 
Maar na 4 dagen dicht te zijn geweest, was vrijdagmiddag de heropening van de winkel. De winkel is erg mooi geworden, met een mooie ruime en frisse aanblik.
 
Helaas had ik nog wel een tegenslag op deze vrijdag de 13e.. ik was om 07.00 begonnen en om 22.45 was ik weer thuis.. Want na sluitingstijd bleek het alarm systeem nog steeds niet goed te werken dus daar moest een monteur voor komen en die beste man had erg veel tijd nodig om het probleem op te lossen…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: