Hemelvaart 2009

Hemelvaart 2009

Afgelopen donderdag was het Hemelvaartsdag, wij hebben een traditie om samen met onze vrienden Peter & Remco deze dag samen door te brengen.

Dit jaar hadden wij besloten om een fietstocht te gaan doen, namelijk Koninklijke Wilhelmina route, om 10.00 vertrokken wij vanuit Apeldoorn. Het was een schitterende fietstocht, waar wij langs oa Elspeet, Staverden reden. Natuurlijk onderweg veel natuur gezien, zoals bossen, heide. De tocht was ongeveer 50 km lang, mede door het weer was het een schitterende fietstocht.

Vlakbij Apeldoorn hebben wij nog een bezoek gebracht aan het Aardhuis, dit is een wildpark. Wij hebben hier een wandeling gemaakt van 1,5 uur, tijdens deze wandeling onder begeleiding van een gids hebben wij Damherten, Wilde Zwijnen en Edelherten gezien.

Avonds hebben wij in de stad een hapje gegeten namelijk tapas en verder lekker op het terras koffie gedronken…

Het was een leuke, lekker en sportieve Hemelvaartsdag… en nu weer iets bedenken voor volgende jaar hihi

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: