t for telecom voorbij

t for telecom voorbij

Afgelopen zaterdag was de laatste werkdag bij t for telecom, na ruim 9 jaar is het voorbij.

Ik moet eerlijk bekenen de laatste weken was het niet meer prettig om te werken, de sfeer was gespannen. Dit kwam vooral de slechte informatievoorziening vanuit het hoofdkantoor.

Per 1 november ben ik officieel uit dienst en dan mag ik direct de WW in, helaas krijg ik niet direct een uitkering ivm onze vakantie naar Costa Rica.

Eigenlijk ben ik opgelucht dat het nu voorbij is qua t for telecom, dat klinkt misschien gek. Want ik ben al mijn zekerheden kwijt maar ik werd de laatste tijd erg onzeker omdat je niet wist wanneer de winkel ging sluiten. Ook in de winkel was de sfeer soms gespannen omdat je weinig te doen had en met teveel collega’s stond.

Op dit moment heb ik nog 2 sollicitaties lopen, hopelijk komt daar binnenkort meer duidelijkheid over.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: