Daar word je stil en klein van….

Daar word je stil en klein van….

Afgelopen zondag las ik een twitterbericht van een mijn vriend; over een aangrijpend tv programma, vandaag begon mijn vader ook over het programma. Ik heb het programma alsnog bekeken via uitzending gemist… ik werd er stil en klein van…..

Het gaat over een tv programma van kruispunt over Bart, een Belgisch jongeman van 23 jaar. Hij is 16 jaar wanneer hij botkanker krijgt, nu is hij 23 jaar en de Kanker heeft hem overwonnen. Je ziet de laatste fase waar hij bewust kiest voor  palliatieve sedatie (in slaap worden gebracht om zo rustig te kunnen sterven). Dit is heel erg herkenbaar want hier heeft mij moeder ook voor gekozen en dat maakt het erg aangrijpend.

Het afscheid nemen van de familie van Bart is aangrijpend om te zien…..

Kijk zelf het programma terug via uitzending gemist: http://player.omroep.nl/?aflID=12431714 

Heb je het gevoel om iets te willen doen.. sponsor dan mijn vader om veel geld voor de bestrijding van Kanker te krijgen: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/dirkboeve/dirk-boeve

Geef een reactie

%d