Koninginnedag 2012

Koninginnedag 2012

Vorige week was het zondag 29 april, iedereen was al een beetje in de ban van Koninginnedag, ik heb overdag nog gewerkt en vervolgens ben ik snel naar Wapenveld gereden. Daar was geen oranjebal of prinsennacht maar een kerkdienst in feesttent.

Het is een bijzondere kerkdienst geworden, waarbij heel Wapenveld was uitgelopen, alle kerken hadden een uitnodiging gekregen, veel bezoekers van deze kerken hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging oftewel ruim 600 bezoekers in een feesttent!!!

De Wapenvelds Oranjevereniging Maxima hadden besloten om een speciale kerkdienst te houden, met speciale sprekers: René Ruitenberg en ds. Hans van Ark en een gelegenheidskoor. Mijn vader zit in deze Oranjevereniging en was medeverantwoordelijk voor de dienst.

Ik heb die avond genoten van de mooie woorden, van de Koning en over de Koning. Verder ben ik super trots op mijn vader dat hij de dienst heeft mogen begeleiden. (klik op de foto en de slideshow wordt weergegeven, de foto’s zijn van Klaas Breunis.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na deze prachtige, emotionele dienst en gesprekken met familie / oude bekenden ben ik naar huis gegaan. Henri was de stad al ingegaan om samen met Joost en Tor Ivar prinsennacht te vieren in Apeldoorn. Rond middernacht heb ik hen opgezocht om zo de prinsennacht mee te vieren.. Dat is gelukt hoor, het was erg gezellig, mooie sfeer, veel vrienden gezien. Gelukkig hebben wij de foto’s nog…

.prinsennacht 2012-1prinsennacht 2012-2 

Na een korte nacht was ik rond 13.00 in Wapenveld terug om daar de Oranjevereniging te helpen met barwerkzaamheden… Pff wat hebben wij als vrijwilligers het druk gehad, je kun wel merken dat het een lekkere dag was qua temperatuur.. Maar ook daarbij gold dat ik een leuke middag heb gehad, lekker bezig geweest, maar ik was blij dat ik om 20.30 thuis was…

IMAG0121IMAG0122

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: