Spanje dag 1

Spanje dag 1

Dinsdag 08 mei 2012

Gisteren zijn wij om 10.00 vertrokken naar Spanje, voor een weekje cultuur & sport.

Na een korte vliegreis vanaf Schiphol naar Barcelona en onze huurauto te hebben opgehaald bij het verhuurbedrijf, ben ik gaan rijden.

Het was ff wennen in de drukte van de stad om onze Fiat Panda veilig naar onze hotel te brengen:-) Maar na een ritje van meer dan een uur waren wij in Santa Susanna, oftewel aan de Costa Brava.. Nou ben ik hier vroeger wel eens eerder geweest maar dan Blanes en Lloret de Mar, maar dat is wel wat jaartjes geleden hihi.

Het hotel is prima, geen spannende dingen, gewoon netjes voor elkaar, Net als alle badplaatsen aan de Costa Brava is er een boulevard, hier zijn wij in de middag lekker over heen gewandeld, lekker op het terras gezeten, oftewel de vakantie was echt begonnen:-) Ik was natuurlijk weer wat vergeten, dit keer  lenzenvloeistof en het toeval wil dat ik net een nieuwe zonnebril had gekocht maar zonder lenzen wordt dat een uitdaging maar gelukkig dragen de mensen in Spanje ook lenzen, dus ff een nieuwe fles gekocht.

Het diner hebben wij in het hotel gedaan… was lekker, via buffet, lekker een flesje Rioja erbij… Moe en voldaan zijn wij naar de kamer gegaan waarbij ik de stekker eruit trok, want ik had de nacht daarvoor niet zoveel geslapen (beetje drukke avond en allerlei dingen nog doen voor deze vakantie, maar 3,5 uur geslapen).

Morgen gaan wij naar het oude gedeelte van Barcelona.

Geef een reactie

%d