Afscheid van Lukas

Afscheid van Lukas

Zaterdag hebben wij afscheid moeten nemen van een kindje van onze vrienden; Hun kindje, hun baby heeft het helaas niet kunnen redden en is 17 juli 2012 overleden.

Onze vrienden hadden besloten om afscheidsdienst te houden in privésfeer oftewel in hun eigen huiskamer met familie en vrienden. Deze afscheidsdienst heeft veel indruk gemaakt, het blijft natuurlijk erg tragisch om een mandje te zien met daarin een klein mensje.

Maar ook de persoonlijke benadering om deze uitvaartdienst zo te doen; verdient veel respect. Iedereen mocht een kaarsje aansteken, vervolgens werd dit rond het mandje gezet, de ouders vertelden hun eigen verhaal, afgewisseld muziek, oma las een gedicht voor.

De broertjes van Lukas speelden onder de dienst door en danste op de muziek, wel wetende dat hun broertje er niet meer is, maar het allemaal nog niet helemaal beseffend.

Lieve vrienden, jullie zijn kanjers!!! Veel sterkte de komende tijd.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: