Dagje Eemhof

Dagje Eemhof

Afgelopen week kreeg ik het idee om dagje uit te gaan doen met mijn neefjes, maar wat ga je dan doen: Apenheul, Julianatoren. Maar het weer bleek een grote spelbreker te gaan worden, dus besloten wij om het overdek te gaan zoeken.

Dinsdag ben ik samen met de boys en hun moeder naar Zeewolde gereden, voor een middagje zwemmen oftewel Center Parcs: Eemhof. Mijn laatste bezoek aan de Eemhof is zeker wel een jaar of 10 geleden, maar het was een leuk terugzien hihi

De boys hebben zich prima vermaakt en hele middag hoorde ik: “Nog een keer!, Nog een keer!” en het beviel de “oudjes” ook wel. Lekker glijden van de wild water baan, de turbo twister, het golfslagbad enz.

eemhofeemhof1eemhof2eemhof3

de turbo twister: lekker met een rubberen band, ronddraaiend in een glijbaan!!

De uren vlogen voorbij en om 19.30 stonden wij buiten, vervolgens zijn wij naar Elburg gereden om daar bij de haven een hapje te eten. Het was een geweldige dag, waar ik lekker van heb genoten en mijn neefjes en hun moeder ook.

p.s. de volgende dag had ik spierpijn, want 20 x van wild water baan ging toch niet helemaal vanzelf hahahaha..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: