Wintersport 2014

Wintersport 2014

Zaterdag 22 februari 2014

Henri en ik hebben vanmorgen Nederland achter ons gelaten, voor een weekje wintersport in Oostenrijk.

Rond 04.30 zijn wij opgestaan, de laatste spullen hebben wij nog ingepakt en na een vlug ontbijt zijn wij per auto  vertrokken naar Zell am See. De autorit verliep voorspoedig, wij hebben de files kunnen vermijden door het advies van onze navigatie te volgen. Helaas wel wat langer over gedaan, maar rond 17.00 waren wij in Zell am See. Gelukkig hebben wij elkaar afgewisseld met het  autorijden.

Na een snelle incheck in ons hotel, wij hebben dit jaar weer gekozen voor hetzelfde hotel als vorig jaar.  Helaas bleek dat wij een verkeerde kamer hadden gekregen namelijk een kamer met 2x één persoons bedden achter elkaar hihi. De tijd van schoolkamp zijn voor ons beiden een hele tijd geleden, dus maar een verzoek gedaan voor een andere kamer. Gelukkig dat was te regelen, dus nu een normale kamer:-).

Daarna de skispullen gehuurd en gepast, de skipassen hebben wij opgehaald bij de skilift. Terug in het hotel hebben wij onze spullen opgeruimd en onze hotelkamer min of meer ingericht voor een weekje.

Rond 19.00 zijn wij gaan eten, het was  een plezierige weerzien met vorig jaar. Goed eten met lekker flesje rode wijn erbij.

image

image

Morgen lekker skieën.. zin in!

image

image

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: