Blue Carpet Event: Samsung S5

Blue Carpet Event: Samsung S5

Vrijdag 11 april 2014

Vandaag was ik om 06:30 in de winkel, want om 07.00 kwam het promotieteam om de laatste hand te leggen aan winkeldecoratie ter gelegenheid voor Blue Carpet event, voor het nieuwste toestel van Samsung; S5 i.c.m. Gear Fit.

wpid-wp-1396971632312.jpeg

In de loop van de ochtend kwamen alle collega’s binnen, in totaal zullen wij vandaag met 11 man gaan staan. Mooi om te ervaren hoe iedereen nieuwsgierig was naar deze dag. Na een korte briefing en de laatste voorbereidingen zijn wij om 09.00 open gegaan, de eerste klanten komen binnen gelopen.

De S5’s vliegen over de toonbank, het is mooi om te zien hoe iedereen bezig is, lekker aan het verkopen. Klanten reageren positief over de actie. Samsung zorgt goed voor ons, lunchpakketten en snoepjes.

Wij hebben een leuke dag gehad, we hebben veel aantallen kunnen doen, vooral het enthousiasme van mij collega’s was mooi om te ervaren. Om 18.00 hebben wij gezamenlijk pizza’s gegeten met een lekker biertje erbij.

20140411_085359

Daarna hebben wij de winkel weer leeggehaald, zodat deze weer een standaard uitstraling had.

Check de foto’s van deze dag onder andere gemaakt door Arthur (Account manager van Samsung, foto’s Blue Carpet event

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: