J.T: The 20/20 Experience

J.T: The 20/20 Experience

Vrijdag 18 april

Vrijdag avond waren wij aanwezig bij het concert van JT oftewel Justin Timberlake.

Het was voor de derde keer dat wij hem zagen optreden, natuurlijk waren de vorige keren met een andere tour.

Om 20.30 begon zijn show, stipt op tijd, hij begon zijn set met de laatste nummers van zijn 20/20 Experience, gevolgd door eerdere nummers. Hij weet hoe een show eruit moet zien, het tempo qua nummerwisseling is snel.

De combinatie van zang, moves en geweldige videowall met veel mogelijkheden, zorgde dat alles stond als een huis.

Justin laat de greledome lekker bewegen met zijn dans, ondersteunt door zijn band en dansers. Alles gebeurt op het juiste moment, het gaat vlekkeloos in elkaar over, zo goed getimd. Hij weet hoe het werkt: de cliché interactie met de zaal schuwt hij niet: “Arnhem, what’s up?”, roept hij meerdere malen.

IMAG1854-MOTION

Na een pauze van 10 minuten is hij weer terug op het podium, het 2e gedeelte vonden wij beter. De interactie met het publiek werd vergroot toen een gedeelte van het podium het publiek in reed. Dat gaf een mooi effect, vooral zijn de nummers van Elvis Presley en Michael Jackson deden het goed bij ons, mooi klein neergezet, met respect voor deze grote namen. Wel grappig om te zien dat het nummer van Elvis Presley: Heart Break hotel door de jeugdige toeschouwers niet wordt herkend.

Hij eindigt de show goed met de bekende nummers: Sexy back en Mirrors, deze nummers maken de show af en ondanks onze zitplaatsen hebben wij de gehele show gestaan, want je moet bewegen op de muziek van Justin. Want hij zorgt voor een prettige sfeer met zijn dancemoves. Het enige minpunt was misschien dat wij geen optimale plek hadden, wij zaten bijna achterin. Maar gelukkig hebben wij echt genoten van Justin en zijn show die om 22.45 stopte.

recensie: omroepgelderland.nl

Overzicht met nummers van zijn show, Arnhem 18 april 2014

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: