Paasweekend

Paasweekend

Zo het weekend is weer voorbij, het paasweekend!

Het was een mooi weekend, die voor mij gevoel al begon op donderdag met de uitzending van The Passion. Dit jaarlijks televisie evenement, die het lijden van Jezus vertelt middels Nederlandse popliedjes. Het lijkt elk jaar groter te worden, het wordt ook gewaardeerd want er keken 3,2 miljoen mensen naar. De lijdensweg van Jezus wordt op een simpele maar op pakkende manier vertelt, natuurlijk kun je er kritiek op hebben dat het misschien te simpel of te makkelijk wordt neergezet. Maar ik ben er blij mee iedereen kan nu het mooiste gedeelte van de bijbel ervaren. Jezus die aan het kruis stierf voor onze zonden!

Bekijk de Passion nog eens of alsnog.

Vrijdag en zaterdag heb ik nog gewerkt, zaterdagavond heeft mijn mannetje de hele keuken laten ontploffen hihi.. maar het eten was super lekker. Groene asperges met ham als vooraf, verse asperges soep en lamshaas als hoofdgerecht. Daarna hebben wij gezamenlijk de film “The Passion” bekeken, deze film door Mel Gibson geregisseerd. Laat op een indrukwekkende wijze de lijdensweg weg zien van Jezus. Het geweld in deze film is heftig, soms te heftig om naar te kijken, maar ja de lijdensweg was ook geen sprookje…

Trailer of The passion of the Christ

Zondag 1e paasdag:
Natuurlijk heb ik de kerk bezocht in Wapenveld. Veel gezongen, de preek was goed, mooi en oprecht.

Daarna snel naar huis gereden om een broodje te eten. Wij moesten al snel weer weg, want vandaag hebben wij ons jaarlijkse familiedag van de familie van Henri. Eerst hebben wij de ouders van Henri opgehaald, deze zijn op dit moment niet in de gelegenheid om zelf uit te rijden. Dus ik was vandaag de chauffeur.. whats new hihi. De familiedag wordt elke jaar door een andere familielid georganiseerd, dit jaar was de beurt aan Jeroen, het broertje van Henri. Deze heeft samen met zijn gezin een seizoensplek op een camping vlakbij Ommen.

Het was een leuke dag, wij hebben weer lekker bijgepraat. Mooi ook om te zien dat iedereen die wilde, aanwezig was ondanks de lichamelijke beperkingen. Het weer was natuurlijk prachtig en dan wordt een rondje midgetgolfen alleen maar leuker. Helaas bleek ik niet goed genoeg te zijn om familie wisseltrofee in ontvangst te nemen, die ging dit keer weer terug naar Jeroen. We hebben deze zonnige dag afgesloten met een lekkere barbecue. Alles was tip top geregeld door Jeroen & Melinda.
image
image
image
image

2e paasdag
Ik kwam een beetje moeilijk op gang, ik merk dat ik de laatste weken teveel heb gedaan. Het valt mij toch wel erg zwaar het volgen van de avond lessen in Amsterdam en dat twee keer in de week en om voldoende uren te maken voor mijn werk moet ik zes dagen in de week naar mijn werk toe. Twee winkelverbouwingen en een Blue Carpet event met extra ureninzet geven dan wat meer stress. Maar goed klagen heeft geen zin, ik moet door. Nee ik mag door!

Dus ik heb vandaag mijn achterstand qua was weggewerkt, dus lekker 10 overhemden gestreken, een flinke berg t-shirts opgevouwen, 10 polo’s van Samsung opgevouwen enzovoort.. ondertussen drie trommels was in de wasmachine gestopt en ik was weer terug bij het begin hihi.. oftewel “the circle of life”.
image

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: